Linkbuilding er din virksomheds vej til øget synlighed

Når din virksomhed skal findes på Google, er linkbuilding en vigtigt redskab, som kan sikre dig en stærk og naturlig placering i Googles søgeresultater. Du kan f.eks. få hjælp af et stærkt bureau her: linkbuilding

Ï denne artikel kan du læse mere og blive klogere på hvordan linkbuilding kan gavne lige præcis din forretning. 

Hvad er linkbuilding og hvorfor er det en god ide?

Linkbuilding er en af de vigtigste metoder til at få en god placering på Google. Der er tre måder hvorpå du kan styrke din hjemmesides placering: 

1. Ekstern linkbuilding

Eksterne linkbuilding handler om at få links fra andre hjemmesider til din egen hjemmeside. Denne form for linkbuilding er den vigtigste, da gode, relevante links fra eksterne sider placerer dig højere på Googles søgeliste.

Alt i alt: Jo flere steder på internettet der henviser til din hjemmeside, jo flere brugere vil klikke og besøge din hjemmeside. Google registrerer antallet og typen af links til at vurdere, hvor vigtig din hjemmeside er. Det er vigtigt at få links fra sider, som Google vurderer har høj troværdighed og autoritet.

Et link fungerer på den måde som en anbefaling: Jo større autoritet kilden har, jo større vægt har anbefalingen. Hvis kilden til linket derimod har dårlige anmeldelser og vurderes som utroværdig af Google, kan et link omvendt have en negativ afsmitning på din hjemmesides vurdering. Så ekstern linkbuilding skal selvfølgelig bestå af gode, relevante links, som er opbygget reelt. 

2. Intern linkbuilding

Denne form for links handler om at skabe en god, logisk sammenhæng ved at linke mellem siderne internt på din hjemmeside. Brugere af hjemmesiden skal nemt kunne navigere rundt i relevant indhold via links. Intern linkbuilding handler derfor om brugervenlighed, relevans og sammenhæng mellem links. 

3. Udgående linkbuilding

Din hjemmeside skal også have links, der peger hen imod andre hjemmesider, de skal naturligvis være relevante, så den besøgende får den information, der efterspørges. 

Hvad koster linkbuilding?

Det kommer an på opgavens omgang og dit mål med linkbuilding. Du kan få hjælp af professionelle bureauer til at opbygge naturlige og stærke link-profiler her: linkbuilding

Ofte er en god start at tage en uforpligtende samtale, og du kan få vurderet din nuværende linkprofil og få et uforpligtende tilbud på hvordan bureauet kan styrke din linkprofil.    

Hvordan skaber man flere links?

Strategien er grundlæggende at sørge for at din hjemmeside får eksterne links, der har autoritet og troværdighed. Det kan f.eks. foregå ved hjælp af tekster, med godt relevant indhold for læseren, hvorfra der linkes til din hjemmeside. Der skal naturligvis ikke linkes med en masse tilfældige links fra irrelevante sider, det medfører straf og udelukkelse fra visning i Googles søgeresultater. 

 

Indlæg oprettet 16

6 tanker om “Linkbuilding er din virksomheds vej til øget synlighed

  1. Adgency.dk – Hej, Du skriver virkelig gode artikler, jeg vil følge med løbende. Med venlig hilsen. Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen