Video møder – sådan laver du god grafik

I en tid hvor det desværre er de færreste der får lov til at mødes og holde møder ansigt til ansigt, er det værd at kigge mod programmer som Speak.global, Skype, Microsoft Teams og andre videoprogrammer hvor erhvervsdrivende kan holde møder med deres ansatte. 

Coronavirussen har desværre vendt op og ned på måden vi mennesker har det med hinanden og interagerer på arbejdspladser. Fra at gå op og ned af hinanden holder vi nu mindst to meters afstand og det gør det lidt svært at holde fysiske møder med hinanden – det har fået mange virksomheder til at skulle blive mere digitale – og nogle oplever utroligt gode resultater, mens det sejler helt og aldeles for andre. 

Hvis du står og skal holde en præsentation for nogle kollegaer på video og er lidt nervøs for hvordan og hvorledes man egentligt lige gør sådan noget, så er du kommet til det rigtige sted. Denne artikel griber fat i nogle af de ting du selv kan gøre, for at bibeholde interessen og samtidigt ende med at holde et produkt video møde. 

Video møde regel nummer 1 – vær struktureret

Det nytter ikke noget at du sætter 10 mennesker i et digitalt rum sammen uden at have en plan for hvad i egentligt kommer til at snakke om. Med en klokkeklar agenda er du sikret at i kan komme godt fra start og at i undgår at løbe ud på et sidespor. Du kan med fordel sende agendaen til dine kollegaer et par minutter før i starter, så de lige har mulighed for at læse den igennem. 

Video møde regel nummer 2 – præsentationen 

Hvis du ikke er en haj til at lave præsentationer er det på tide at du bliver det, der er nemlig få ting her i livet der er mere uinteressant end en dårlig powerpoint – og det ved det fleste også godt, fordi vi alle på et eller andet tidspunkt i vores liv har oplevet det på egen krop. Man bliver nærmest helt døsig af en intetsigende præsentaiton der ikke har det mindste humor i sig. 

Derfor bør du, også selvom du ikke skal holde et video møde lige nu, øve dig i at lave dem så du har styr på det når det engang bliver din tur – det er altid bedre at være på den sikre side, specielt når vi ikke ved hvornår vi får lov til at holde fysiske møder med hinanden igen.

Indlæg oprettet 16

9 tanker om “Video møder – sådan laver du god grafik

  1. Adgency.dk Hej, Fed titel: “Video møder – sådan laver du god grafik” 😀 Sjov til side så var det en fin omgang læsning
    Dbh, Victoria H. S.

  2. Hej med jer, Adgency.dk
    Fed titel: “Video møder – sådan laver du god grafik” 😀 Sjov til side så var det en fin omgang læsning
    Venligste hilsner. Valdemar R.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen