Er du i coronakarantæne? Læs dette

Hvis du er en af de mange mennesker der enten er blevet bedt om at gå ned i tid- eller gå helt hjem takket været coronakrisen, så sidder du garanteret hjemme på din sofa og keder dig mere end du nogensinde mener at have kedet dig før – det er ikke en nem tid at være menneske i. 

Størstedelen af os (specielt de ekstroverte) er markant understimuleret og i høj grad i færd med at løbe tør for ting som man nu engang kan lave derhjemme. Der er lidt som om at netflix ikke bliver ved med at være underholdende og at telefonen ikke rigtigt gør tricket længere. 

Hvis du er ved at gå til takket været kedsomhed og du virkelig føler at du mangler noget nyt indspark i denne trivielle hverdag, så læs videre. Nedenfor finder du et par gode måder at brænde lidt ekstra dage på, det kommer til at blive godt igen. 

Hovedrengøring

Hvis ikke du allerede har krydset dette punkt af, så ville du blive overrasket over hvor meget tid man kan få til at gå med at gå og gøre rent – specielt hvis man ikke har gjort det længe. Rengøring hjælper ikke bare med at indæmme virus og andet skidt, der er også en af de ting der bare er enormt gode at få gjort – specielt når man ikke har andet at give sig til. 

En god hovedrengøring kan, alt efter størrelsen på din lejlighed, tage alt imellem et par dage og flere uger og det er det der gør det til sådan en god aktivitet i disse dage.

Rydde ud i gamle sager

Mange mennesker er ikke alt for gode til at få ryttet ud i deres gamle ting, men nu er chancen her. Ved at rydde op i gamle sager kan man både få lavet lidt råderum i økonomien (ved at gå til en pantsætter med det) og samtidigt få plads til nye seje gadgets som den Månelampe du fandt den anden dag – ud med det gamle, ind med det nye som man siger. 

En anden god ting der er ved at rydde ud i gamle sager er at det desværre er noget vi får gjort alt for sjældent og derfor ligger det meste bare og fylder op på noget plads vi egentligt havde brug for. 

Sidst bør du vide at det kun er dumme mennesker der keder sig, og nu er tiden til at vælge.

Indlæg oprettet 16

5 tanker om “Er du i coronakarantæne? Læs dette

  1. Adgency.dk – Hey,
    Nu læste jeg lige “Er du i coronakarantæne? Læs dette” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej. 😉
    Liam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen