Top tre bedste platforme til onlinemøder

Indholdsfortegnelse

Online møder er blevet en ting de fleste har stiftet bekendskab med i 2020. Måske ikke noget, vi førhen troede, var noget, vi skulle bruge tid på udover på skype, når vi er på ferie langt hjemmefra og mor gerne vil sige hej. Men det har vist sig anderledes i år, og derfor er det blevet noget, de fleste virksomheder har stiftet bekendskab med og nærmest brugt på daglig basis. De fleste af os er blevet superbrugere i dén tjeneste, der har været benyttet på vores arbejdsplads, da det har været metoden, man har holdt møder på i omtrent tre måneder. online videomøder har taget over for vores fysiske møder på vores arbejdspladser, og måske viser det sig, at det er kommet for at blive, også selvom vi stille og roligt begynder at vende tilbage til arbejdspladsen, som vi kendte det fra før. Online møder kan en masse andet end fysiske møder, og det kan være en fordel at benytte sig af det i fremtiden også, da det kan spare en masse rejsetid og indimellem også gør møderne mere effektive, når de er i gang, da det er mere koncentreret, og måske sværere at afbryde folk, da man sidder hver for sig. Derfor kan det synes mere koncentreret og effektivt. 

 

Der findes en række udbydere på marked, og det er forskelligt hvad virksomhederne har gjort brug af. Følgende er nogle af de mest populære og brugte på markedet; 

 

1. Skype 

Som de fleste af os nok kender, og som vi har benyttet førhen. Det er en god tjeneste, netop fordi de fleste kender det på forhånd, så derfor har det ikke været nyt og fremmed for virksomhederne at gøre brug af. 

 

2. Teams 

Endnu et online mødelokale, der har set dagens lys under corona tiden. Det er nemt at bruge, da det hele er samlet i en app, hvorfor mange virksomheder også har gjort brug af det. Du kan inddele det i kanaler, hvor du har samtaler med specifikke folk, der hører til i netop den gruppe, hvilket er nemt for brugeren. 

 

3. Zoom 

Zoom gør det nemt især at dele link og invitation til et møde, og det er klart en af fordelene ved zoom som platform. Det er desuden en rigtig god kvalitet, videomøderne er i, både på lyd og kvalitet, og det er ligemeget om det er på tværs af lande, man afholder møder. Det er klart en af fordelene ved Zoom, der også indeholder en chat funktion, så du kan skrive med folk undervejs, stille spørgsmål eller chatte med kolleger. 

Indlæg oprettet 16

4 tanker om “Top tre bedste platforme til onlinemøder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen