Sådan sikrer du sommerhuset til vinterperioden

Hvis der er ét sted hvor der er utroligt meget aktivtet disse dage, så er det ude i de mange sommerhusområder i hele landet, hvor alle de karantæneramte familier- og voksne har brugt flere måneder på at gå og ordne- og renovere. 

Nu hvor coronakarantænerne så småt er ovre er det også på tide at virkelig få det nydt, for den danske sommer er som mange husker en kort affære der forsvinder langt tid før man føler sig klar til det – og så kommer vinteren igen, hvor huset atter skal stå tomt. 

Og selvom det ikke er en specielt etisk ting at tænke over, så må der være enormt mange indbrudstyve der ser frem til vinteren, hvor de ganske roligt kan røve det ene sommerhus efter det andet i nattens mulm og mørke. 

Sådan sikrer du sommerhuset

Første ting du bør gøre er selvfølgelig at sikre dig at du har gode låse på alt fra vinduer til døre, og at der ikke lige er en hurtig smutvej ind igennem et badeværelsesvindue. Derefter er det tid til at blive kreativ, for de fleste indbrudstyve ved efterhånden godt at det er de færreste mennesker der rent faktisk har den store hund de har klistret på døren. 

Lys der brænder i et værelse er en god (men på sigt dyr) ting at overveje. Hvis du er en af de mennesker der virkelig har dit sommerhus og alt dets indhold meget kært, så er der https://www.sevecu.dk/montering-af-videoovervagning. Ved at have videoovervågning ved dit sommerhus kan du holde øje hjemmefra og agere på nogen pludseligt opstået situationer derude. 

Alternativt

Så er der mange gode måder at sikre sig et godt \’flow\’ af mennesker ude i sommerhuset. Du kunne få naboen til at komme og vande planter engang imellem, have en gartner der kom og slog græsset og så videre. Hvis der er noget der holder ejendommen fri for ubudte gæster, så er det hvis der ofte kommer- og går mennesker. Det gør det svært for dem at danne et godt overblik over indholdet i boligen. 

Sidst kan du selvfølgelig altid selv tage et smut derud, tage en overnatning og gøre det til vane at komme derud på lidt tilfældige dage – gør du det sikrer du at hvis huset bliver overvåget af nysgerrige øjne, at så bliver det over sorteret fra på sigt, da du tydeligvis bare kommer og går på skøre tidspunkter. 

Sidst er det også diverse naboforeninger der sikrer dig og din bolig mod indbrud.

Indlæg oprettet 16

9 tanker om “Sådan sikrer du sommerhuset til vinterperioden

  1. Adgency.dk – Fedt,
    Det er altså bare mega fedt skrevet. Jeg kommer helt sikkert tilbage og læser på jeres med på jeres andre nyheder 🙂 På forhånd tak

  2. Adgency.dk Heja, Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte. 🙂 Astrid

  3. Howdi Jeg gad godt lige tilmelde mig nyhedsbrev, men har i ikke fået det endnu? Venligste hilsner fra, Eva B. W.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen