Få svar på dine spørgsmål angående energimærke

Et energimærke er vigtigt at have for dig som husejer. I Danmark er det nemlig lovpligtigt som ejer at have et energimærke når du skal sælge din bolig, men også når du ikke vil sælge er det stadig vigtigt og brugbart at have et energimærke til dit hus. Vi hos Danske Bygningssagkyndige vil her i artiklen besvare de mest almindelige spørgsmål angående enerigmærke, så du kan få klarhed over hvad det er, hvad det kræver og hvordan det praktisk foregår. Vi kan tilbyde dig energimærkning, og hvis du bestiller et opkald inde på vores hjemmeside energimærket vil en energi konsulent kontakte dig senest dagen efter, så i kan snakke om din bolig situation og dit energimærke. 

Hvorfor skal jeg have et energimærke?

Der er flere grunde til at et energimærke er nødvendigt når du ejer et hus. Den vigtigste grund er hvis du vil sælge dit hus, da det er obligatorisk at have et energimærke hos ejendomsmægleren; ellers må huset simpelthen ikke blive sat til salg. Men derudover er det også god viden for dig som ejer hvad dit energiforbrug er og hvordan du kan implementere energibesparelser i dit hjem. 

Hvad er formålet med energimærkning?

Først og fremmest er energimærknng en motivation til energibesparelser og til at gøe effektiviteten inden for anvendelse af energi i dit hus. Hvis du skal købe et hus viser energimærket dig hvilke energimæssige udgifter der er forbundet med købet af et hus. Og så er det generelt en god mulighed for at få skabt et overblik over potentielle besparelser i huset og hvad disse vil kræve. 

Hvad omfatter et energimærke?

Hos Danske Bygningssagkyndige kan vi først og fremmest tilbyde dig en beregning af din bygnings forbrug og den energimæssige tilstand, hvilket vil blive beregnet ud fra et normalt brug af bygningen. Derudover giver vi dig en oversigt med forslag til hvordan du eller en potentiel boligkøber kan lave energibesparende foranstaltninger. Vi giver dig også råd til, hvordan energifobruget i bygningen kan reduceres. Og sidst men ikke mindst beregner vi din bygnings energimærke. 

Hvad koster et energimærke?

Alle priser for energimærke er reguleret af Erhvervsstyrelsen. Dog kan du indhente et tilbud fra os hos Danske Bygningssagkyndige og få en konkret pris, med rabatter ved udførelsen, samt en tilstandsrapport og et eleftersyn. 

Så gå ind på vores hjemmeside energimærket og bestil en samtale allerede i dag. Du vil blive kontaktet af en energi konsulent senest dagen efter, og herefter tager det blot op til syv arbejdsdage før dit energimærke er klart til dig. 

Indlæg oprettet 16

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen