Corona har fået os i strikkehumør

Corona epidemien har på mange måder ændret vores livsstil og vaner, men den har gjort, at vi har tilegnet os nogle nye. Mange nye trends har floreret i Danmark siden den første nedlukning, og her kan blandt andet nævnes surdejsbagning samt strikning.

Det er blevet nødvendigt for os i takt med Danmarks nedlukning. Dette gør også, at vi har mere tid i vores hverdag har manges overskud været større, og har givet sig i kast med at strikke. Dog kan det være lidt af en udfordring at finde det rette garn, i takt med, at butikkerne har lukket. Det er derfor ikke muligt at få den manglende rådgivning, nogen søger. Vi kommer her med flere gode bud på, hvorfor og hvordan du kan køb garn og hobby online hos gartneriet.dk. 

1. Undersøg priserne

Priserne på nettet kan variere meget fra mærke til mærke – det gør de også i butikkerne. Det er derfor vigtigt at undersøge, hvad med egentlig får for pengene. Ligesom inden for tøjmærker er der også prestige brand inden for garn. Det er altså en individuel vurderingssag af, hvor meget man ønsker at koste på sin nye trøje, hue, sokker eller andet, man har i sinde at strikke. 

2. Tjek byttegarantierne

Vi har nok alle prøvet at handle tekstiler på nettet, fået det hjem og så er farven eller kvaliteten helt anderledes end antaget. Dette kan du formentlig også blive udsat for, hvis du handler garn på nettet. Sørg derfor for at tjekke webshoppen bytteregler og garantier så du er sikker på ikke at brænde inde med garn, du ikke får brugt. 

3. Spørg til råds

Du har sikkert nogen venner og bekendte, som også strikker. Et råd er hermed at rådføre sig med disse. Del ud af jeres erfaringer om garntyper med mere. Måske de har lavet noget, så man kan se produktet færdig inden man selv kaster sig ud i projektet. 

4. Meld dig ind i en strikkeklub. 

I en tid som denne er der kommet større fokus på at hjælpe hinanden. Og mange benytter facebook til at rådføre sig inden for strikning. Meld dig derfor ind i en strikkeklub på – her er mange at vælge imellem. Her er det muligt at spørge om alt inden for strikning, garntyper, pindestørrelsen eller ønsker man inspiration til ens næste hjemmestrikket sweater, hue sokker eller andet, så kan man spørge efter dette. 

Der er mange online garnforhandlere, så det er bare med at undersøge markedet  

Indlæg oprettet 16

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen